Over mij

Welkom bij Heel Veel Schoenen! Mijn naam is Vera en ik ben deze blog gestart om al mijn verhalen, tips en nieuwtjes over mode met jullie te delen. Mode is een van mijn grote passies, dus ik vind het ontzettend leuk dat ik dit nu met een groter publiek kan delen. Je kan hier blogs verwachten over alles wat te maken heeft met mode, van de nieuwste trends tot de leukste sieraden webshop.

Ieder modemeisje heeft wel een bepaalde tic en bij mij is dat een schoenen tic. Vandaar ook de naam van deze blog. Mijn motto is dan ook dat je nooit genoeg schoenen kunt hebben. Ik heb thuis dus ook een hele grote schoenenkast staan met allemaal verschillende schoenen. Ik vind het allerbelangrijkste dat je schoenen er goed uit zien, want afgetrapte schoenen kunnen wat mij betreft echt niet. Schoenen geven namelijk de finishing touch aan je outfit.

Natuurlijk kan ik jullie hulp ook goed gebruiken bij het vullen van mijn blog, dus als er nog iets is waar je graag een artikel over wilt lezen, laat het me dan weten!